Se flere nyheder fra High:Five
 
 
 
https://highfive.net
----------
Facebook
----------
Twitter
----------
Linkedin
----------
Nyhedsbrev #4 :: November 2015
 
Travlhed i High:five

I de første 8 måneder af 2015 har vi i High:five lavet flere ordinære jobs end i hele 2014. Kun antallet af praktikker er lavere. Der er tydeligvis opsving i dansk erhvervsliv, og landets virksomheder har i stigende grad fået øje på High:five som en seriøs og troværdig leverandør af pligtopfyldende og loyal arbejdskraft. 

 
Partnerskaber

Kriminalforsorgen, High:five og private virksomheder som Meyers og FA Stillads har med stor succes implementeret partnerskabsmodeller, hvor virksomhederne tager aktivt del i opkvalificeringen af indsatte i fængslerne. Resultaterne er enestående!

Modellen går ud på, at virksomhederne indgår som betalte undervisere i uddannelse af de indsatte. Udannelsen er målrettet virksomhedernes krav og behov og egnede indsatte kan derfor udsluses direkte til job efter endt afsoning.

I et samarbejde mellem Kriminalforsorgen og High:five tages der nu initiativ til udbredelse af samarbejdet med private virksomheder. Interesserede virksomheder er velkommen til at rette henvendelse til High:fives sekretariat for yderligere oplysninger.

 
High:five Fonden

High:fives styregruppe har med økonomisk støtte fra Bikubenfonden, Lauritzenfonden, Withfonden, Den Sociale Arbejdsmarkedsfond, OAK Foundation, DFDS, Falck og Grundfos skabt grundlaget for etablering af High:five Fonden, der fra 1. januar 2016 forventes at overtage alle High:fives aktiviteter. Vi takker vore donatorer for deres støtte.

 
 
 
 
 

Nyhedssiden vil løbende blive redigeret med nyt omkring High:five, vore unge, virksomheder, mentorkurser, og nye initiativer fra vore lokale område. Hvis du har emner, som du synes, vi bør skrive om på vores nyhedsside, så kontakt sekretariatet info@highfive.net

 

High:five. c/o DFDS. Dampfærgevej 30. 2100 København Ø. Telefon 51 17 00 11. info@highfive.net Projekt High:five er en del af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar og er finansieret af Beskæftigelsesministeriet. H.K.H. Prins Joachim er protektor for High:five.