Se flere nyheder fra High:Five
 
 
 
https://highfive.net
----------
Facebook
----------
Twitter
----------
Linkedin
----------
Nyhedsbrev #5 :: December 2015
 
Årets mentornetværksdag

Mere end 60 af de 348 mentorer, som High:five har uddannet på de 14 kurser, der har været afholdt siden 2008, deltog den 7. december ved årets mentornetværksdag.

B.S. Christiansen holdt et brag af et oplæg, hvor han satte fokus på fundamentet for mentorskabet, og et panel af unge fortalte deres historie overfor en eftertænksom skare af mentorer.

Ingen var i tvivl om, at vi som mentorer med simple midler kan gøre en kæmpe forskel i de unges liv. 

 
High:five til Estland

Efter en årelang dialog har regeringen i Estland besluttet at igangsætte konceptet High:five i Estland.

En delegation fra Indenrigsministeriet, politiet, Tallinn kommune og et privat firma var i november måned på besøg hos High:five i Danmark. Delegationen, der kom velforberedt medbringende al High:fives materiale på deres eget sprog, fik en detaljeret gennemgang af High:fives metode og tilgang. High:five Estland forventes igangsat i starten af 2016.

Vi er stolte og beærede over, at High:fives koncept og metode nu kopieres til Estland.

 

 

Vi takker for samarbejdet i 2015 og ønsker alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. 

 
 
 

Den 1. januar etableres High:five Fonden med økonomisk støtte fra Bikubenfonden, Lauritzenfonden, Withfonden, Den Sociale Arbejdsmarkedsfond, OAK Foundation, DFDS, Falck og Grundfos, og alle High:fives aktiviteter flyttes samme dag over i High:five Fonden.

Tirsdag den 12. januar fejrer High:five etableringen af High:five Fonden og 10 års jubilæum ved en reception, hvor High:fives protektor, H.K.H. Prins Joachim, politikere, fonde, virksomheder, samarbejdspartnere og andre venner af huset deltager.

Tirsdag den 19. januar afholder High:five, Dansk Byggeri, 3F og Kriminalforsorgen informationsmøde omkring Offentlig-Private Partnerskaber. Mødet holdes hos Dansk Byggeri. Virksomheder, der er interesseret i at deltage kan henvende sig hos High:fives direktør, Ole Hessel, mail: ole@highfive.net

 
 
 

Nyhedssiden vil løbende blive redigeret med nyt omkring High:five, vore unge, virksomheder, mentorkurser, og nye initiativer fra vore lokale område. Hvis du har emner, som du synes, vi bør skrive om på vores nyhedsside, så kontakt sekretariatet info@highfive.net

 

High:five. Pasteursvej 2. 1799 København V. Telefon 51 17 00 11. info@highfive.net Projekt High:five er en del af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar og er finansieret af Beskæftigelsesministeriet. H.K.H. Prins Joachim er protektor for High:five.