Se flere nyheder fra High:Five
 
 
 
https://highfive.net
----------
Facebook
----------
Twitter
----------
Linkedin
----------
High:five på Folkemødet :: 15. juni 2016
 
Mød High:five på Folkemødet 2016

High:five er naturligvis igen i år tilstede ved Folkemødet på Bornholm.

Vi vil i år holde oplæg ved en række arrangementer, hvor vi bla. stiller skarpt på de udfordringer vi mener spænder ben for unge der ønsker et liv uden kriminalitet, og hvordan Offentlig Privat Samarbejde, kan være vejen til fremtidens arbejdskraft.

Du kan møde os her:

 
"Ind over muren efter kvalificeret arbejdskraft"

Hør hvordan Kriminalforsorgen, High:five, uddannelsesinstitutioner og private virksomheder sammen kan skabe fremtidens arbejdskraft – det er til gavn for både den indsatte, virksomheden og samfundet som helhed.

 

Tid: Fredag kl. 10.30-11 og igen kl. 15.30-16

Sted: Kriminalforsorgens Telt (J33 - Kæmpestranden)

 

 
"High:five hjælper unge på kanten"

High:five hjælper unge med plettet straffeattest ijob eller uddannelse, da det er den bedste vej ud af kriminalitet. Direktør Ole Hessel bliver dagligt kontaktet af unge på kanten eller bekymrede pårørende.

 

Tid: Lørdag kl. 17.30 - 18.15

Sted: Rotary's telt (J53 - Kæmpestranden) 

 
 
 

"Dømt for evigt?!"


Hør om High:fives metode, hvilke udfordringer vi ser, og hvordan Offentlig Privat Samarbejde kan skabe fremtidens arbejdskraft. Til gavn for os alle!

 

Tid: Lørdag kl. 15.30-16

Sted: Det Kriminalpræventive Råd's telt  (B7 - Nordstranden)

 
 
 
 

Drop-in workshop om værdien af frivilligt socialt arbejde

Lørdag vil du kunne deltage i samtalesalon om potentialerne ved at invistere i forebyggende og langsigtede indsatser og giv dit input til, hvordan den frivillige sektor skal tage form i fremtiden.Her har du mulighed for at møde bl.a. Natteravnene, Bydelsmødre, Erhvervsguiderne og High:five.

 

Tid: Lørdag kl. 14.30- 20

Sted: Det Kriminalpræventive Råd's telt  (B7 - Nordstranden)

 
 

Nyhedssiden vil løbende blive redigeret med nyt omkring High:Five, vore unge, virksomheder, mentorkurser, og nye initiativer fra vore lokale område. Hvis du har emner, som du synes, vi bør skrive om på vores nyhedsside, så kontakt sekretariatet info@highfive.net

 

High:five. c/o DFDS. Dampfærgevej 30. 2100 København Ø. Telefon 51 17 00 11. info@highfive.net High:five er en del af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar og er finansieret af Beskæftigelsesministeriet. H.K.H. Prins Joachim er protektor for High:five.