Se flere nyheder fra High:Five
 
 
 
https://highfive.net
----------
Facebook
----------
Twitter
----------
Linkedin
----------
Nyhedsbrev juni 2017 :: 26. juni 2017
 
High:five indtog øen

Igen i år var High:five stærkt repræsenteret på årets Folkemøde på Bornholm. High:fives medarbejdere deltog ivrigt i debatter, netværksmøder og diskussioner om hvordan vi bedst hjælper tidligere kriminelle unge ind på arbejdsmarkedet, og sørger for at virksomhederne får kompetente og motiverede medarbejdere. Der blev gået til stålet og sålerne blev tyndslidt – over 200 km blev der gået!

High:five afholdt desuden to debatter i samarbejde med Kriminalforsorgen, Fagakademiet og FA Stillads under titlen ”Ind over murene efter kvalificeret arbejdskraft”.

Her kunne tilhørerne blive klogere på hvordan virksomheder kan få indflydelse på målrettet opkvalificering af indsatte og derved få muligheden for at rekruttere kvalificeret arbejdskraft i fængslerne. Det kan lade sig gøre pga. af et unikt og banebrydende samarbejde mellem Kriminalforsorgen, High:five og private virksomheder – et initiativ som vi kalder Offentlig-privat samarbejde (OPS).

Hvordan et OPS også kan se ud, vil du kunne læse i vores næste nyhedsbrev.

Kunne OPS være interessant for jeres virksomhed, er I velkommen til at kontakte Seniorkonsulent i High:five Lisbeth Olsen på tlf. 24660445 for en uforpligtende samtale.

 

 
Ny vej for unge ”på kant med lovgivningen” er banet i Odense Kommune

High:five og repræsentanter fra Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune mødtes fredag d. 16. juni 2017, ligeledes på Folkemødet, for at underskrive en formel samarbejdsaftale.

Den formaliserede aftale om at hjælpe unge på kant med loven i ordinært job eller uddannelse, blev underskrevet af Rådmand i Odense Kommune, Steen Møller og High:fives direktør, Ole Hessel.

"Efter flere års gode resultater via en koordineret indsats mellem Odense Kommune og High:five, er det en stor glæde at samarbejdet nu er formaliseret" slår Steen Møller fast.

Seancen blev overværet af direktør i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen René Juncker. På billedet ses, ud over Ole Hessel og Steen Møller, High:fives repræsentanter Bedri Istrefi, Kim Louw og Karsten Kjærby Christiansen.

 
 
 

Meget lovende resultater

Forsommeren har dog ikke kun være brugt på planlægningen af Folkemødet – langt fra! Vi har rigtig travlt i High:five og resultaterne for det 1. halvår af 2017 taler deres tydelige sprog:

186 unge er i løbet af årets første 6 måneder matchet i job eller uddannelse. Heraf indgår 44 af de unge i uddannelsesforløb under afsoning. 349 unge har anmodet om vores hjælp, og 169 interesserede virksomheder er registreret.

Vi fortsætter i fuld fart og gør vores yderste for at flere unge, virksomheder og uddannelsesinstitutioner end nogensinde, kan få et frugtbart samarbejde.

 
 
 

Nyhedssiden vil løbende blive redigeret med nyt omkring High:Five, vore unge, virksomheder, mentorkurser, og nye initiativer fra vore lokale område. Hvis du har emner, som du synes, vi bør skrive om på vores nyhedsside, så kontakt sekretariatet info@highfive.net

 

High:five. International House. Kontor 217. Center Boulevard 5. 2300 København S. Telefon 51 17 00 11. info@highfive.net High:five er en del af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar og er finansieret af Beskæftigelsesministeriet. H.K.H. Prins Joachim er protektor for High:five.