global
wrap-menu-top
wrap-menu-global
Menu
horizon-top
horizon-top

HIGH:FIVE MENER...

Cookies og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion


Når du besøger High:fives website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

 

Cookies
Websitet anvender udelukkende nødvendige cookies og ingen tredjeparts cookies

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål, at forbedre din oplevelse af websitet. 

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus og sikrer at hjemmesiden fungerer optimalt.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger

 

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker ved alm. tilgang til indhold, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller indsender en tilmeldingsblanket.

 

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).


I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:
Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, fødselsdato og de oplysninger, du har udfyldt i tilmeldingsblanketten. Disse oplysninger opbevares i en krypteret database og videregives ikke uden dit samtykke.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne vi gemmer bruges udelukkende til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi de oplysninger, du har indtastet i tilmeldingsblanketten, til i første omgang at kunne kontakte dig for videre samtale.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Hvor længe vi opbevarer oplysningerne om dig, afhænger af hvilke oplysninger der er tale om:

 

1) Når du har tilmeldt dig High:fives nyhedsbrev, opbevarer vi dit navn og emailadresse indtil du aktivt afmelder nyhedsbrevet igen.

 

2) Når du sender en ansøgning til High:five, bliver de oplysninger, du har udfyldt i tilmeldingsblanketten, opbevaret i en krypteret database.
Disse oplysninger videregives kun, hvis du giver eksplicit samtykke hertil. Samtykket er gældende i max. 2 år.

 


Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver eksplicit samtykke til det. Disse oplysninger sendes og opbevares i en krypteret database og videregives ikke uden dit samtykke.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

 

Henvendelse herom kan ske til: info@highfive.net . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

 

High:five

International House

Center Boulevard 5

2300 København S

 

Telefon: 51 17 00 11

Email: info@highfive.net