skip to Main Content

Har du en plettet straffeattest, der forhindrer dig i at komme videre med dit liv?

Sådan kommer du i gang

Send os noget om DIG
For at finde det rigtige job til dig, skal du beskrive, hvad du tidligere har lavet. Det gør du i ansøgningsskemaet. Hvis du er ny på arbejdsmarkedet, skriver du det.

Ansøgningsskemaet vil automatisk blive sendt til den konsulent, som arbejder i dit område, via det postnummer du skriver.

High:five samarbejder med en bred vifte af virksomheder og med det offentlige for at finde den bedste løsning for DIG, og for at kunne det, har vi brug for dit samtykke. Du skal derfor udfylde en samtykkeerklæring, som giver os lov til på dine vegne, at kontakte førnævnte.

Du kan downloade den og sende den til os, eller du kan underskrive den, når du møder din konsulent. Hvis du ikke ønsker at give os et samtykke, kan vi ikke hjælpe dig.

Hvad så nu?

Når vi har modtaget det udfyldte ansøgningsskema, vil du blive kontaktet af en konsulent. Hvis du opfylder kravene, vil du blive indkaldt til en samtale hos High:five.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du har nogle spørgsmål. Find kontaktoplysninger her.

Du skal hente din straffeattest på den nærmeste politistation, det kan tage op til 14 dage. Den skal du enten sende eller have med til første møde, alt efter hvad du aftaler med konsulenten

For at kunne udfylde samtykkeerklæringen skal du have Acrobat Reader installeret.

Hvis du opfylder kravene så kontakt en konsulent fra dit område eller skriv en mail til info@highfive.net så kontakter vi dig.

Du finder vores kontaktoplysninger, og den konsulent som er tættest på dig

Back To Top