skip to Main Content

Arbejder på tværs af offentlige myndigheder og private virksomheder

Det mener vi

Alle borgere i Danmark har et medansvar for, at vi har et godt samfund. At frasige sig dette ansvar er ikke at isolere andre, men at isolere sig selv.

Alle borgere i Danmark kan risikere at blive sigtet for ulovlige og måske utilsigtede handlinger. Men når straffen er modtaget og afsonet, må livet nødvendigvis gå videre – for hvad er alternativet?

Vi skal hjælpes ad
Det danske samfund har offentlige systemer, der hjælper borgere, som af den ene eller anden grund har brug for hjælp, men der findes også organisationer/projekter udenfor de offentlige systemer, som gerne vil hjælpe. Fremtidens effektivitet skal ikke findes forbedringer af de eksisterende systemer, men i udvikling og fastholdelse af et bredt, tværgående samarbejde hvor alle, der har en positiv interesse, bør inddrages.

Hver især kan vi gøre lidt, sammen kan vi gøre meget.

En lille indsats kan gøre en stor forskel, og jo flere der løfter, jo mere kan der løftes.

Social Ansvarlighed
Der findes heldigvis hundredvis af virksomheder og tusindvis af virksomhedsansatte, der gerne vil gøre en forskel for andre mennesker, og High:fives erfaringer er, at de kan gøre det, og at de er rigtig gode til det.

Den lurende skepsis bliver afløst af nysgerrighed, og et stigende antal virksomheder og ansatte nyder den varme følelse af at have gjort en forskel.

Back To Top