skip to Main Content

Vi fokuserer på inividets og samfundets nuværende behov

Kommuner, politi, Kriminalforsorg og andre offentlige myndigheder

High:five er et virksomhedsprojekt

Vi har kontakt til en bred vifte af virksomheder, som er parate til at åbne dørene, for unge med plettede straffeattester. De virksomheder som vi samarbejder med, kigger ikke så meget på straffeattesten, men på mennesket bag straffeattesten og på vedkommendes kvalifikationer.

Vi har brug for jer til at sikre den nødvendige opbakning i form af f.eks. støtteforanstaltninger til en faglig mentor, som kan sikre, at den unge kommer sikkert ud på en ny arbejdsplads og bliver der. Vi kan hjælpe jer med at finde virksomheden, og med at sikre, at den unges udvikling på virksomheden bliver en succes.

Vi har kontakten til virksomhederne og et godt kendskab til de unge, I har erfaringen med og mulighed for at tilbyde støtteforanstaltninger ved et jobmatch. Vi kan således have stor gavn af hinanden.

High:five arbejder ikke med aktivering, praktikker eller andet og målet er altid kortest mulige vej til ordinær beskæftigelse.

Vi ønsker et samarbejde, da det er vores overbevisning, at vi sammen kan skabe endnu bedre resultater, end vi gør nu.

Arbejder I med unge fra målgruppen, så kontakt High:five og lad os sammen drøfte, hvordan vi bedst muligt hjælper de unge med plettede straffeattester ud i en normal tilværelse med enten job eller uddannelse.

Ønsker I mere information om High:five, eller ønsker I at vi kommer ud og holder et oplæg, kan I kontakte:

Ole Hessel, Direktør
+45 51 17 00 11
ole@highfive.net

Bedri Istrefi, Souschef
+45 51 17 00 15
bedri@highfive.net

Vi kommer gerne ud og drøfter et fremtidigt samarbejde. Lad os i fællesskab løfte opgaven.

Back To Top